Estudi del espai


Dissenya run espai de treball per viure-hi o a petició d’un client ets potser una de les feines que més ens apasiona, pero a la vegada que més ens exigeix.

Desde la primer a visita o reunió on s’exposen els objectius, la visita al lloc i els primers estadis de prepració del projecte ja preparen el que segurament serà una llarga i complexa operació multidisciplinar.
necessitarem t’ecnics, atesans gent amb ofici i les nostres ideas no podràn ser lliures com ho són al paper o la pantalla. ens haurem ‘dadaptar a un calendari un pressupost i uns impevistos, que ens posaràn a prova a cada moment.

una de les feines que em prioritzat es la de tenir a punt el nostre propi estudi de treball, ja que considerem que es en el “on” on comença tot. sense espai no podem dedicar el nostre temps, i aqui es on nosaltre treballarem.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà.